Æg a la Egtved
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : larsrikart Indsendt : Red : |
|
|
Steg bacon på panden, helst ved svag/middel varme i lang tid og læg bacon til afdryp på et stykke køkkenrulle.
1 fed hvidlæg skæres i tynde skiver og brunes i baconfedt. Når de er brune tilsættes spinatblade, olivenolie, salt og peber. Spinatbladene svitses i 2-3 minutter til der kommer lidt væde(som evt. fjenes med en ske). Spinat deles i 4 portioner som lægges på hver en halv skive rugbrød. Steg de 4 æg, som spejlæg og ved dem kort før de re færdige. Læg de færdige spejlæg ovenpå spinat og bacon ovenpå spejlæg. Krydder de færdige "madder" med lidt peber. Tips: Serveres med cafe latte el. lign. Retten falder ind under KISS kost (høj protein, lav sukker og stivelse). Det er en sund udgave af Eggs Benedict. |
|
Opskriften er vist 3464 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne