Æg a la Egtved

Æg a la Egtved , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 personer

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : larsrikart

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skiverrugbrød (helst fuldkorn)
4 æg
100 g.frisk spinat
4 skiverbacon
2 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg bacon på panden, helst ved svag/middel varme i lang tid og læg bacon til afdryp på et stykke køkkenrulle.

1 fed hvidlæg skæres i tynde skiver og brunes i baconfedt. Når de er brune tilsættes spinatblade, olivenolie, salt og peber. Spinatbladene svitses i 2-3 minutter til der kommer lidt væde(som evt. fjenes med en ske).

Spinat deles i 4 portioner som lægges på hver en halv skive rugbrød.

Steg de 4 æg, som spejlæg og ved dem kort før de re færdige.
Læg de færdige spejlæg ovenpå spinat og bacon ovenpå spejlæg.

Krydder de færdige "madder" med lidt peber.

Tips:

Serveres med cafe latte el. lign. Retten falder ind under KISS kost (høj protein, lav sukker og stivelse). Det er en sund udgave af Eggs Benedict.





karakterer:
Opskriften er vist 3464 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu