Kalkun/grønsagssuppe
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt af : michael Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg og auberginer i olien.
Opløs bouillonterning i4 dl vand og hæld det i gryden. Tilsæt så Kalkunkødet, rød og gul peber, gulerødder samt knust hvidløg. lav en meljævning med den sidste dl vand og hæld det i smag herefter til med krydderierne og der skal efter min smag en del paprika i og lad det småkoge i ca 25 min Tips: Kan evt. serveres med groft brød til |
|
Opskriften er vist 6129 gange,
og udskrevet 97 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne