Rådyrfilet med bacon
Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rådyrfileten deles i 6 stykker som brunes i smør på en varm pande, ca. 1 minut på hver side, krydres med salt og peber.
De brunede fileter omvikles med bacon.
Dette kan gøres i god tid, evt. om morgnen hvor de skal bruges om aftenen.
Persillesky: Bouillon koges ned med hakket persille og balsamico til den er tyktflydende (glace agtig), smag til med salt men vær forsigtig da bouillon er salt. Tilbehør: Bring vand i kog, kog gulerødderne 3-4 minutter, tilsæt forårsløg og kog yderligere et par minutter til gulerødder og løg er al dente. Svampene renses, deles og ristes på en varm pande i lidt smør. Filetterne sættes i en 250 grader c. alm. Ovn i 15 minutter for medium stegt. Serveres med kogte nye kartofler. Tips: Står du med en hel dyreryg, som du skærer fileterne af, så husk mørbraderne på undersiden. Ben og afpuds kan bruges til at kogebouillon af. Se opskrift på vildtbouillon her |
|
Opskriften er vist 22901 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne