Indbagt hellefisk med krydret fars
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fars:
Hellefisk og rejer blendes. Æg, fløde og krydderier tilsættes. Farsen hviler et øjeblik.
Grøntsager: Blomkål og broccoli skæres fri for de grove stilke. Porrer og gulerødder skæres i stave. Det hele dampes i grøntsagsbouillon i ca. 5 min. Drysses med hakket persille. Butterdejen rulles ud, hellefisken dryppes med citronsaft og drysses med salt og peber. Hellefisken lægges på butterdejen, og farsen fordeles ovenpå. Butterdejen lukkes omkring fyldet og gives et par snit, så dampen kan slippe ud. Bages i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. Serveres med bouillon-grøntsager og sauce. |
|
Opskriften er vist 10686 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne