Indbagt hellefisk med krydret fars

Indbagt hellefisk med krydret fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hellefiskfilet
 citronsaft
 salt
 peber
2 pladerbutterdej
 
 Fars:
125 g.hellefiskfilet
125 g.rejer
1 æg
2 spsk.piskefløde
 salt
 peber
 safran
 
 Bouillon-grøntsager:
600 g.grøntsager (blomkål, broccoli, porre, gulerod)
1 dl.grøntsagsbouillon
1 bdt.persille
 
 Sauce:
 Cremefraiche smagt til med citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fars: Hellefisk og rejer blendes. Æg, fløde og krydderier tilsættes. Farsen hviler et øjeblik.

Grøntsager:
Blomkål og broccoli skæres fri for de grove stilke. Porrer og gulerødder skæres i stave. Det hele dampes i grøntsagsbouillon i ca. 5 min. Drysses med hakket persille. Butterdejen rulles ud, hellefisken dryppes med citronsaft og drysses med salt og peber. Hellefisken lægges på butterdejen, og farsen fordeles ovenpå. Butterdejen lukkes omkring fyldet og gives et par snit, så dampen kan slippe ud. Bages i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min.

Serveres med bouillon-grøntsager og sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 10683 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu