Kyllinge ragout uden alkohol

Kyllinge ragout uden alkohol, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400-500 g.kyllingefars
1 poseknorr suppepulver eks. asparges eller blomkålssuppe
800 g.kartofler i 2-3 cm tern
400 g.gulerødder i 1 cm skiver
1 porrer i 1 cm skiver
1 stort løg i halve skiver
7 dl.vand
2 fond du chef kyllingebouillon eller alm. Bouillonterning
3 dl.mælk
2 spsk.maizena majsjævner
 salt
 peber
 olie til stegning
 
Opskrift:
Bland kyllingefars med suppepulver, form dem til frikadeller og steg dem i olien til gyldne. Tag dem op, svits løg, porrer, kartofler og gulerødder nogle min til løget er klart tilsæt vand, kyllingefrikadeller og bouillon, lad simre til grøntsagerne er møre i ca. 20 min. tilsæt mælk og maizena og smag til med salt og peber.

Tips:

Serveres med flutes. Jeg bruger den nye Fond du chef, da den giver en rigtig lækker kyllingesmag til retten, noget mere fyldig end alm terninger. Skøn simremad til kolde dage. Smager også godt et par dage efter.





karakterer:
Opskriften er vist 9857 gange,
og udskrevet 156 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-05 15:04:39
Jeg har aldrig hørt, at der skal alkohol i ragout