Malt/valdnøddeboller
Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder Fryseegnet : Kan fryses, men smager bedst friske Indsendt af : Frederik Indsendt : Red : |
|
|
Kom ingredienserne i en for en (rækkefølge som listen over ingredienser) under omrøring, og bag i ovnen 10-15 minutter ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 9383 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne