Stegt Flæsk (Den Bedste)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : André Le Chef Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Soja'en hældes i en stor skål og de 4 fed hvidløg knuses ligeledes ned i og der tilsættes salt og peber. Derefter kommes flæsken i og det hele blandes godt sammen. Lad det marinere fra 20 min til en hel dag (alt efter hvor god tid man har jo længere jo bedre!)
Flæsken fordeles på en rist med en plade under og kommes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn vend dem ofte og hold godt øje med, det varierer meget hvor længe de skal have alt efter ovn, men ca. 40min skal man nok regne med. Sovs: smøret smeltes i en gryde ved lav varme og melet tilsættes, piskes godt sammen,(skal helst blive til en næsten fast masse) mælken tilsættes lidt efter lidt mens der stadig røres. når sovsen har den ønskede konsistens tilsættes hakket persille, salt, peber og ca en tsk muskatnød. retten er færdig, serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 49779 gange,
og udskrevet 650 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Morten A. - 2016-07-20 08:22:33 Superflæsk og ja, steget flæsk SKAL laves i ovnen :-D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne