Kylling i paprikasauce med grøntsager
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Techie Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og hvidløg fint.
Rens de 2 peberfrugter og skær dem i aflange strimler af ca. 3-4 mm tykkelse. Skræl gulerødder og skær dem i aflange skiver af ca. 4 mm tykkelse og del hver i 2 på langs. Skær agurk eller squash i aflange skiver af ca. 4 mm tykkelse og del hver i 2 på langs. Skær halvdelen af broccolien i bid størrelse. Skær tomaterne i små både. Hver båd ikke mere end 5 mm tykkelse. Skær kyllinge fillet’erne i aflange strimler af ca. 5-6 mm tykkelse. Hæld olivenolie i en større gryde og varm. Når olien er varm svitses de hakkede løg. Efter ca. 30 sekunder tilsæt paprika og fortsæt i 30 sekunder. Tilsæt kyllingen. Nøjes med at giv den lidt kulør på hver side uden at stege den færdig eller tør. Tilsæt lidt mere olie hvis panden er tør. Tilsæt mel og rør godt imens melet ristes ganske lidt. Tilsæt tomatpure og peberfrugt og rør i ca. 30-60 sekunder. Tilsæt vand, bouillon terning, vand fra glasset med champignon og bring retten til at simre i 20 minutter. Tænd ovnen hvis flutet skal lunes. Ca. 10 minutter før retten er ”simret” færdig: Damp henholdsvis broccoli og gulerødder, så der stadig er ”bid” i dem. Typisk en ca. 5 minutter. Ca 5 minutter før retten er ”simret” færdig: Bring 12 dl vand i kog og tilsæt 8 dl ris. Bring i kog og skru ned (hvor risen stadig koger) i 11 minutter (eller til vand er væk). Når de 11 minutter er gået fjernes risene fra varmen, men skal hvile 11 minutter før de spises. (Dette er baseret på almindelige parboiled ris). Tilsæt fløde, salt, peber, basilikum og bring retten i kog. Sæt flutet i ovnen. Tilsæt tomater, broccoli, gulerødder, championer og agurk. Retten er færdig efter at have kogt et par minutter. Tips: For at spare kalorier kan den almindelige piskefløde erstattes med f.eks. Madlavningsfløde, DDV Yoghurt, eller Cremefine. |
|
Opskriften er vist 14913 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer michael arbirk - 2016-10-24 15:56:53 8 dl ris per person er nok i overkanten jeg vil dele squashen på langs i 2 dele og så skære den i skiver Techie - 2010-03-15 16:49:58 Der havde da lige sneget sig en tastefejl ind i doseringen af ris pr. person. Jeg beregner normalt 2 dl. pr. person og naturligvis ikke 8 dl :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne