American pizza
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld:
Start med fyldet. Løget pilles, hakkes og sauteres i en gryde i olien. Kødet smuldres ud heri og efter kort tid tilsættes timian, tomater med væde, salt og peber. Denne sauce koger grundig ind 2-3 timer. Når kødsaucen har kogt ca 2 timer startes på dejen, mens saucen koger videre, til den skal bruges. Dej: Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt mælk, salt, sukker og olie. Kom melet i lidt efter lidt. Dejen skal være så smidig og fast, at den kan æltes på bordet uden at hænge i. Dejen æltes meget grundig og stilles til hævning i 45 min. Dejen æltes derefter igen godt igennem, rulles ud og lægges i en bradepande med bagepapir. Den skal være ca ½ cm tyk. Der foldes op til en kant. Kødsaucen kommes på og ananas i små stykker fordeles over. Pizzaen stilles i forvarmet ovn på 230 grader og bages ca 15 min til kødsaucen "har sat sig". Derefter drysses osten over og pizzaen gratineres i 10 min til dejkanten er lysebrun og sprød. Tips: Fyldet kan varieres i det uendelige. |
|
Opskriften er vist 44369 gange,
og udskrevet 626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Sebastian - 2011-10-05 18:58:37 Lyder som om den tager meget meget lang tid at lave o: victor - 2011-04-08 10:56:49 super god pizza :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne