Æbleskiver (mælke og -ægallergiker)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Andariel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk alle ingredienserne til en tyk jævning. Lad dejen hvile ½ time og hælde derefter i en kande.
Varm æbleskivepanden op og hæld en tsk smeltet palmin eller olie i hvert hul. Fyld hullerne 3/4 med dej og bag ved jævn varme. Vend dem så snart de har dannet skorpe og er lysebrune. Vend dem hele tiden så de bliver jævnt bagt. Tips: Hold dem varme efter bagning og drys (sigtet) flormelis over dem. |
|
Opskriften er vist 4054 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne