Æbleskiver (mælke og -ægallergiker)

Æbleskiver (mælke og -ægallergiker), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Varm DessertRet : Varm Dessert - Æbleskiver

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Andariel

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
240 g.hvedemel
0.5 tsk.Natron
4 dl.Profylac (mælkeerstatning)
6 spsk.Æggeerstatning
50 g.Mælkefri margarine
 
 Til bagning:
 Palmin eller olie
 
Opskrift:
Pisk alle ingredienserne til en tyk jævning. Lad dejen hvile ½ time og hælde derefter i en kande.
Varm æbleskivepanden op og hæld en tsk smeltet palmin eller olie i hvert hul.
Fyld hullerne 3/4 med dej og bag ved jævn varme. Vend dem så snart de har dannet skorpe og er lysebrune.
Vend dem hele tiden så de bliver jævnt bagt.

Tips:

Hold dem varme efter bagning og drys (sigtet) flormelis over dem.





karakterer:
Opskriften er vist 4053 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu