Snuppere
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : JA Indsendt af : Maiken Indsendt : Red : |
|
|
1. Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt olie, æg og salt.
2. Tilsæt gradvist melet under omrøring. Kun nok til at dejen slipper skålens sider 3. Lad dejen hæve i skålen under klæde til dobbelt størrelse. 4. Brun kødet og løg i olien 5. Tilsæt resten og lad det simre i 10 min. 6. smag til med salt og peber og lad det køle af. 7. Ælt dejen igen efter hævning og del den i ca. 6-12 stykker (afhængig af om det til madpakken eller aftensmad) 8. Tryk dem flade og rul dem tynde. Læg fyldet på dejstykkerne, pensel kanterne med letpisket æg og fold dem til halvcirkel. Pres kanterne godt sammen med en gaffel. 9. Læg brødene på bagepladen og lad dem efterhæve i 10 min. Bag dem ved 200 grader i ca. 20 min. Tips: man kan også putte spinat og champignon i - Det kan anbefales :b |
|
Opskriften er vist 7450 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Michelle Jacobsen - 2018-02-19 21:01:37 smager himmelsk som da man var barn og havde dem med☺ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne