Rugbrødslagkage 03
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 185 grader c. Smør en springform.
Afskorp og riv rugbrødet på den grove side af råkostjernet. Bland det med kartoffelmel, kakao og bagepulver. Del æggene. Pisk hviderne til skum. Pisk æggeblommerne og sukker til æggesnaps. Vend hviderne i. Hæld dejen i en springform og bag den ca. 40 min. på en af de midterste ribber i ovnen. Løsen Kagen langs kanten og fjern ringen. Afkøl kagen. Fyld: pisk fløden stiv. Hak chokoladen. Tag lidt chokolade og pomerans fra til pynt. Bland chokoladen og pomerans i flødeskummet. Flæk kagen med en skarp kniv. Smør halvdelen af flødeskummet mellem bundene. Smør resten ovenpå og drys chokoladen og pomeransskal over kagen. Tips: Energi pr. stk. (10 stk.): 1520 kilojoule (360 kcal) Energifordeling: protin: 6 % 5 g kilhydrat: 40 % 36 g fedt: 54 % 22 g |
|
Opskriften er vist 7742 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne