Halvgroft kærnemælksbrød
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Cowfoot Indsendt : Red : |
|
|
alle ingredienser kommes i i nævnte rækkefølge, pas på at gæren ikke kommer i kontakt med væsken og saltet, hvis det skal laves med forsinkelse, og husk at væsken skal være lunken.
Det er bagt på en Kenwood maskine på basisprogram til 900 gram, 3 timer 50 minutter med lys skorpe. Tips: Pas på at der ikke kommer for meget gær i ellers kan den kollapse! Jeg bruger altid Malteserkors tørgær, jeg har erfaret at den er bedst! |
|
Opskriften er vist 10675 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer cowfoot - 2010-03-14 11:20:15 jeg har lavet en fejl under intastning af opskriften, mna kan åbentbart ikke skrive mængderne med komma. Rettelse: 230 ml. Kærnemælk 1½ tsk. salt Resten passer!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne