Hellefisk med svampesauce og pasta
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svampene lægges i blød i sherryen.
Hellefisken skæres i passende stykker og dryppes med citron. Vendes i rugmel tilsat hakket persille, salt og peber. Steges på pande i ca. 3 min. på hver side. Pastaen koges efter anvisning. Sauce: Margarine smeltes, og mel tilsættes. Fløde, mælk og sherry fra svampene tilsættes. Svampene hakkes groft og kommes i saucen sammen med den kogte pasta. Smages til med salt og peber. Serveres med flutes og evt. tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 35657 gange,
og udskrevet 721 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Kan varmt anbefales til alle som vil lave en god middag for 2, og den smager så man kan høre Englene synge i himlen mvh Fiskerkonen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne