Kæmpebøf med smag af Italien
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Kit Indsendt : Red : |
|
|
Rør kødet sejt med salt. Hak hvidløg fint og rør det i kødet sammen med rasp, æg og peber. Lad det hvile. Del champignons i kvarte og steg dem på en pande uden fedtstof, til de er mørke og har afgivet væde.
Mens champignonsne steger forberedes tomatsaucen. Hak løget groft og svits det i en gryde i en ½ spsk. Olivenolie til det er klart. Tilsæt dåsetomaterne og lad det koge ved middelvarme så det koger ind mens det øvrige tilberedes. Husk at røre ind i mellem. Læg champignons i et fad, og hold dem varme. Hæld ½ spsk. olie i panden. Form farsen til en stor bøf 3 cm tyk og læg den på panden. Lad den stege ca. 8 min. ved god varme. Vend bøffen ved at skubbe den over på en tallerken så den rå side er opad. Hæld ½ spsk. olie over bøffen, læg panden over og vend rundt. Tag tallerkenen af og lad bøffen stege 7-8 min. mere. Smag tomatsaucen til med rødvin, salt og peber. Hæld tomatsaucen rundt om bøffen, læg en kreds af tomater i både på bøffen og læg nogle af de stegte champignons inden i kredsen. Pynt med persille. Tips: Serveres med resten af de stegte champignons, ovnstegte kartoffelbåde og evt. et stykke hvidløgsflute. |
|
Opskriften er vist 5278 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne