Brunkål med bacon
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : djpuma Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl og snit hvidkålen i passende stykker. Smelt sukkeret i margarinen til den er gyldenbrun og kom så kålen heri. Vend den til det er blevet brunet.
Tag så baconstykket helt op i gryden og pak kålen godt omkring den. Lad retten simre ca. 1 1/2 times tid. Herefter kan man tage baconstykket op, og grille det lidt i ovnen så sværen bliver sprød, hvis man bedre kan lide det. |
|
Opskriften er vist 214749 gange,
og udskrevet 3177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (79 stemmer) |
|
Kommentarer Kurt - 2021-12-21 10:46:29 Ingen væde!!!!! anonym - 2017-04-25 20:40:07 Der skal også hældes væde (vand) ved så det dækker kålen og evt en grøntsags magi. Margit - 2016-03-12 13:44:49 Prøv med røget hamburgerryg så er der ikke så meget fedt i denne ret som bacon giver og det smager ligeså godt Kurt Blues - 2016-01-23 14:14:21 Dejlig nem og let forstålig opskrift. Lige noget for os mænd. Smager dejligt - 2016-01-14 15:35:29 smager dejligt er bare så godt og så mætter det Kaj - 2014-07-08 11:49:12 Prøvede at skifte sukker og margarine ud med smør og farin samt brugte en røget baconside istedet. Simretid ca 3 timer uden ekstra væske Per - 2012-11-21 15:57:13 Hvis baconen skal være rigtig mør skal tiden omtrent fordobles, der kan så evt. til sættes lidt vand, gryden må ikke koge tør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne