Grunddej for brød og boller
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Smelt fedtstoffet, hæld mælken i og lad det blive lunt. Rør gæren ud i den lune væske og tilsæt salt, kardemomme, sukker, æg og mel. Ælt dejen blank og smidig og stil den til hævning et lunt sted til dobbelt størrelse ca 45 min.
Kom dejen ud på et melet bord og ælt den igennem. Dejen deles til stænger, boller snegle, kranse eller gifler. I hvert slags brød kommes fyld i. Læg brødene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve igen ca 30 min. Pensl brødene med æg og drys med perlesukker. Bag brødene ved 225 grader 10-30 min afhængig af brødenes størrelse. |
|
Opskriften er vist 11262 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne