Hellefisk med tomat og hvidløg
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og hvidløg hakkes fint og dampes klare i olie.
Hellefiskfileterne drysses med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad. Løgblandingen kommes ved. Tomaterne flåes, skæres i skiver og lægges i fadet. Smørklatter fordeles over retten. Bages i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter. Pyntes med krydderurter. Servers mecd ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 88564 gange,
og udskrevet 1913 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Michael R - 2021-01-11 19:14:51 God nem hurtig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne