Super snegle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : plet Indsendt : |
|
|
Margarine og mælk lunes. Gæren udrøres heri. Melet slåes godt i. Dejen udrulles til en plade ca 25*25 cm
Fyldet røres sammen og smøres på. Dejen trilles sammen, skæres i cm tykke skiver, der hæver ca 15 min på pladen. Pensles med æg eller mælk og bages ca 10 min ved 200 grader. Pyntes med glasur. Tips: Hvis sneglene skal fryses er det bedst at gøre før dr kommer glasur på. |
|
Opskriften er vist 2843 gange,
og udskrevet 61 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne