Mors kanelsnegle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : plet Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og mælk lunes. Gæren udrøres heri. Melet slåes godt i. Dejen udrulles til 2 plader á ca 25*25 cm
Fyldet røres sammen og smøres på. Dejen trilles sammen og skæres i centimetermeter skiver, der hæver 15 min på pladen. Pensles med æg eller mælk og bages ca 10 min ved 200 grader. pyntes med glasur Tips: Bør ikke fryses med glasur. |
|
Opskriften er vist 3950 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne