Mors kanelsnegle

Mors kanelsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
70 g.margarine
5 dl.mælk
50 g.gær
250 g.hvedemel
 
 Fyld:
130 g.margarine
130 g.sukker
1 spsk.kanel
 
 Pensling:
 Æg eller mælk
 
 Glasur:
200 g.flormelis
4 spsk.varmt vand
 
Opskrift:
Margarine og mælk lunes. Gæren udrøres heri. Melet slåes godt i. Dejen udrulles til 2 plader á ca 25*25 cm

Fyldet røres sammen og smøres på. Dejen trilles sammen og skæres i centimetermeter skiver, der hæver 15 min på pladen.

Pensles med æg eller mælk og bages ca 10 min ved 200 grader. pyntes med glasur

Tips:

Bør ikke fryses med glasur.





karakterer:
Opskriften er vist 3950 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu