Mørkhøj Gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Fryseegnet : ja Indsendt af : Cikel Indsendt : Red : |
|
|
Kom olien i en stor gryde eller wok. Steg nødderne til de har taget farve. Tag nødderne op og gem dem til senere. Kom halvdelen af løg, hvidløg, chili og kød i gryden og steg til det har taget farve. Tag det op og gem det sammen med nødderne. Steg resten af løg, hvidløg, chili og kød og tag også det op. Steg broccoli og bladselleri i ca. 1 min. Kom bouillon ved og kog i ca. 3 min. Kom alt tilbage i gryden og tilsæt salt og peber. Smag til.
Peberrodsdressing: Vend forsigtigt cremefraiche med peberrod, salt og peber. Smag til. Server peberrodsdressingen til den rygende varme krydrede oksegryde sammen med kogte ris. Retten kan evt. anrettes kinesisk med pinde og firkantede tallerkener. |
|
Opskriften er vist 14750 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne