Lobescowes
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Suppekød, lidt steg eller skinke - gerne rester fra dagen forinden. Kolde, kogte kartofler (samme mængde kartofler som kød). Smør, løg, lidt suppe, salt, et par laurbærblade og hele peberkorn
"Til denne ret kan man bruge suppekød, steg og skinke, der er blevet tilovers. Alt skal skæres i små tern. Der skal være ligeså mange kartofler som man har kød. Et stykke fedt eller smør kommes i en kasserolle, heri brunes løgene. Derpå kommes kødet i, når dette er stegt omtrent i 5 minutter, hælder man kartoflerne og lidt suppe i kasserollen. Lobescow’sen krydres med salt, et par laurbærblade og nogle få hele peberkorn. Det hele koges, indtil det er en jævn masse, og lige før anretningen røres et stykke smør i". Tips: En rigtig "herreret". I dag serveres den med rødbeder og sennep samt et godt glas øl og lidt "kartoffeljuice". |
|
Opskriften er vist 10915 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne