Kartoffelboller 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ja Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler skrælles, skæres i små stykker, koges UDEN SALT i ca. 10. min til de er møre
hæld vandes fra kartoflerne og mos med en gaffel. kom gær og mælk i en gryde. Lun det - PAS PÅ DET IKKE BLIVER FOR VARMT; DET SKAL VÆRE LUNKENT -> lillefingervarmt! mel, sukker, salt og most kartoffel blandes sammen i den store skål. olien blandes i. gærblandingen blandes i melblandingen. ægget piskes sammen i et glas og tilsættes. mel tilsættes, dejen æltes og sættes til hævning med olie over i 45. min dejen æltes og deles i 8 (10) stykker som laves til boller dejen hæver på bradepande i 20. min (men viskestykke over) bollerne bages i varmluftovn i ca. 10 min ved 180 grader. og sættes til afkøling på risten (med bunden i været, så man går en sprød skorpe) |
|
Opskriften er vist 5149 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne