Hollandsk stampot med spinat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : May Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og kog disse møre. Samtidig steges baconternene.
Hæld vandet fra kartoflerne og "stamp" disse enten med en gammeldags kartoffelstamper eller med en gaffel. (skal ikke moses helt. Der skal være bid i) Tilsæt spinaten og lad retten snurre lidt over lav varme. Tilsæt de ristede bacontern og lidt af stegefedtet for smag. smag til med salt og peber. Slutteligt tilsætter du den revne ost som røres godt rundt i retten. Tips: I Holland spises denne gammeldags bonderet med et stykke kogt røget spæk og en rookworst. Pølsen er fantastisk til retten pga. sin salte smag. Herhjemme er det en Bratwurst på glas, der minder mest om Rookworst. En rigtig dejlig vinterret, der fylder godt i maven. Selv børn kan spise spinat, når man kalder retten "grøn kartoffelmos" Eet smakelijk |
|
Opskriften er vist 6068 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne