Ketchupsauce
Indsendt af : May Indsendt : |
|
|
Hæld fløden på panden, gerne oveni stegefedtet fra kødet som saucen skal serveres til. Tilføj de andre ingredienser og afstem dem efter din egen smag. Bring saucen til kogepunktet, men lad den ikke koge.
Serveres varm. Tips: Saucen er fantastisk til f.eks. kalvefilet eller andre røde bøffer. Den minder faktisk meget om Jensens Favoritsauce. Vær klar til glade gæster med denne sauce. |
|
Opskriften er vist 5240 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne