Havregrynsklatkager
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : Lærke Indsendt : Red : |
|
|
Kog vandet, hæld det op i en skål og bland det sammen med havregrynene. Lad det stå i ca. 10 min.
Tilsæt skallen revet fra en limen, noget saft fra den, revet gulerod, mælk, æg og krydderier. Tilsæt olie. Tilsæt til sidst mel under omrøring til det har en konsistens der er nogenlunde ligesom når man laver pandekager, måske lidt tykkere. Det steges på en pande på hver side til det har en mørkebrun farve. Tips: Det smager bedst hvis man kan smage at det ikke er helt fast i midten, og de stadig er lune. |
|
Opskriften er vist 8407 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne