Grøntsagsbearnaise 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
- Grøntsagerne skæres i tern og koges i ca. 20 min i bouillonvandet. Restvandet hældes fra og så skal grøntsagerne blendes til mos. Og så skal yoghurt, bearnaise essens og estragon i til sidst. Og så måske lidt salt.
|
|
Opskriften er vist 11913 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mona B. - 2010-03-14 21:21:26 Der står "bouillion vandet" men der står ikke, hvor meget vand der skal bruges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne