Nugatgelato - Nougat gelato (Hård)

Nugatgelato - Nougat gelato (Hård), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Nugatgelato - Nougat gelato (Hård), billede 4 Nugatgelato - Nougat gelato (Hård), billede 1 Nugatgelato - Nougat gelato (Hård), billede 2 Nugatgelato - Nougat gelato (Hård), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Grundmasse:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
3 spsk. Nougat, hård
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker. Sødmælk piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes.

Knust nougat vendes i grundmassen og køres på ismaskine.





karakterer:
Opskriften er vist 11398 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4012 (955 kcal)
KJ pr. Pers. 2006 (477 kcal)
Vægt ialt 435 gram
Vægt pr. Pers. 217 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 922 KJ (219 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 11.3 gram
Kulhydrat 25.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu