Pavlova med granatæble og chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Lena Indsendt : Red : |
|
|
Kom æggehviderne i en stor skål med en knivspids salt.
Pisk æggehviderne helt stive. Tilsæt eddike, og pisk sukkeret i æggehviderne lidt ad gangen, indtil du får en glat og skinnende marengsmasse. Eddiken stabiliserer dejen, så den får en sejere struktur og bliver lettere at forme. Hæld dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Form den til en stor maregnsbund. Bag i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time. Kagen er færdig, når den er sprød udenpå, men stadig sej indeni. Sluk ovnen, og lad kagen køle af inde i ovnen. Pisk fløden stiv, og hæld ud på den kolde marengsbund. Skær granatæblet over og bank på den med en træske så alle kernene kommer ud, drys dem over fløden. Hak chokoladen grovt og fordel på kagen. |
|
Opskriften er vist 10312 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2010-03-18 15:53:17 Super lækker dessert. Nem at lave, og egner sig fint som dessert når man har gæster. Mine gæster var vilde med den.... og jeg var bare glad der var rester til mig... ;) anonym - 2010-03-09 11:04:24 Variere gerne med frugten, smager også lækkert med friske bær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne