PudelMix
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Linda Yven Indsendt : Red : |
|
|
Karry og Paprika svitses i Becel, herefter tilsættes løg og svitses med.
Baconternene tilsættes og herefter kommes kød i. Det snurre koger i ca. 10min. De finthakkede hvidløg tilsættes og retten koges yderligere 5min. Risene som er kogt i forvejen tilsættes og bouillonen også. Lad det koge i 5-8min. Majs og Ærter tilsættes og retten koges 10min før den smages til med salt og pepper. Salat og evt. hvidløgs flute kan serveres til. Bon Appetit. Tips: Denne ret er ikke fryseegnet da risene efter optøning kan blive grynede eller smattede. Hvidløgene kan blendes men bedste smag fås ved at hakke på gammeldags maner med skarp kniv. Dog undgås "hvidløgs fingre" ved at blende dem. |
|
Opskriften er vist 3569 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne