PudelMix

PudelMix, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Linda Yven

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Hakket Oksekød (4-6%)
400 g.Finhakket Løg
125 g.Bacon i tern
6 dl.Oksebouillon
2 fedHvidløg (fin hakkes med kniv)
5 spsk.Becel flydende let
3 dl.Grønne ærter
3 dl.Søde majs
1 tsk.Karry
1 tsk.Paprika
2 ps.Ris i kogepose
 Salt
 Pepper
 
Opskrift:
Karry og Paprika svitses i Becel, herefter tilsættes løg og svitses med.
Baconternene tilsættes og herefter kommes kød i. Det snurre koger i ca. 10min.
De finthakkede hvidløg tilsættes og retten koges yderligere 5min.
Risene som er kogt i forvejen tilsættes og bouillonen også.
Lad det koge i 5-8min.
Majs og Ærter tilsættes og retten koges 10min før den smages til med salt og pepper.

Salat og evt. hvidløgs flute kan serveres til.

Bon Appetit.

Tips:

Denne ret er ikke fryseegnet da risene efter optøning kan blive grynede eller smattede. Hvidløgene kan blendes men bedste smag fås ved at hakke på gammeldags maner med skarp kniv. Dog undgås "hvidløgs fingre" ved at blende dem.





karakterer:
Opskriften er vist 3570 gange,
og udskrevet 108 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu