Fløde kager
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt af : Sif drost Indsendt : Red : |
|
|
Tærtebund:
Lav en form af folie eller bagepapir, 35 x 15 cm, og stil den på en bageplade. Pisk æg og begge slags sukker, til det er luftigt. Tilsæt hvedemelet, og rør det godt sammen. Fordel massen i formen, og bag den midt i ovnen ved 225° i ca. 5 minutter. Strø lidt sukker på kagen, inden den lægges på et stykke bagepapir. Lad den køle af. Skiv eller mos bærrene, og bland dem med flormelis. Smør bærblandingen ud på otte af kagestykkerne. Læg de sidste kager på som låg. Pisk fløde og sukker til en fast skum. Smør eller sprøjt fløden rundt i kanten af kagerne. Pynt kagerne med bær. Drys flormelis ud over bærrene. Tips: Mit tip er hvordan sætter mand billeder ind? skriv jeres svar i kommentere |
|
Opskriften er vist 5980 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne