Fløde kager

Fløde kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sif drost

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 små runde eller firkantede stykker af tærtebunden
 
 Opskrift på tærtebund
2 æg
0.5 dl.Sukker
1 tsk.Vaniljesukker
4 spsk.hvedemel
 smør eller margarine samt hvedemel til formen
 Sukker til at drysse på kagen
 
 Fyld:
1.5 dl.friske eller frosne bær
2 spsk.Flormelis
 
 Pynt:
1-1.5 dl.piskefløde
2 tsk.Sukker
1 dl.friske eller frosne bær
 
 Pynt:
 Flormelis
 
Opskrift:
Tærtebund:
Lav en form af folie eller bagepapir, 35 x 15 cm, og stil den på en bageplade. Pisk æg og begge slags sukker, til det er luftigt. Tilsæt hvedemelet, og rør det godt sammen. Fordel massen i formen, og bag den midt i ovnen ved 225° i ca. 5 minutter. Strø lidt sukker på kagen, inden den lægges på et stykke bagepapir. Lad den køle af.



Skiv eller mos bærrene, og bland dem med flormelis. Smør bærblandingen ud på otte af kagestykkerne. Læg de sidste kager på som låg. Pisk fløde og sukker til en fast skum. Smør eller sprøjt fløden rundt i kanten af kagerne. Pynt kagerne med bær. Drys flormelis ud over bærrene.

Tips:

Mit tip er hvordan sætter mand billeder ind? skriv jeres svar i kommentere





karakterer:
Opskriften er vist 5980 gange,
og udskrevet 208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu