Flødeboller 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Nej Indsendt af : Sif drost Indsendt : Red : |
|
|
Chokolade og palmin smeltes sammen i vandbad i en lille skål. Kræmmerhusene pensles indvendig med den flydende chokolade.
Æggehvider, sukker og Vanilje blandes i en rundbundet skål, der kan tåle varme. Skålen anbringes over vandbad (en kasserolle med lidt vand, der bliver holdt i kog uden at bulderkoge) og massen piskes, indtil den er blevet hvid, fast og luftig. Beregn ca. 5 min. Fordel massen i kræmmerhusene ved hjælp af en sprøjtepose med takket tylle. Sæt vaflerne i køleskabet, indtil de er gennemkolde. Dyp de fyldte vafler i smeltet chokolade, og drys dem evt. med kokosmel. Tip: Hvis vaflerne skal spises med det samme, behøver man ikke pensle dem indvendigt med chokolade, men skal de stå et par dage, bliver de bløde, hvis man springer penslingen over. |
|
Opskriften er vist 10185 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne