Brændenældesuppe med sennepsæg
Fryseegnet : ja Indsendt af : Sif drost Indsendt : Red : |
|
|
Suppe: Læg brændenælderne i blød i saltet koldt vand. Salt renser. Skyl brændenælderne grundigt flere gange. Der kan gemme sig meget jord. Skyl kørvelen.
Skær løget fint. Svits løget i smørret til det falder sammen. Tilsæt brændenælder og kørvel. Hæld bouillon på og kog suppen i et par minutter. Rør blødt smør og mel sammen til en smørbolle. Læg smørbollen i suppen og kog videre i 2 min. uden at røre i suppen. Herefter røres smørbollen ud i suppen, og suppen koges igennem yderligere et par minutter. Blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber. Sennepsæg: Kog æggene så de er hårdkogte. Afkøl og pil æggene. Mos 3 af æggene med en gaffel. Rør sennep og purløg i. Smag til med salt og peber. Halver de tre andre æg, tag blommerne ud og læg dem til side. Fordel æggeblandingen i de halve æg. Kør blommerne igennem en parmesanmølle til at pynte æggene med. Anret suppen og server med de fyldte æg og brød. |
|
Opskriften er vist 5798 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-03-08 19:10:33 det bedste af det bedste |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne