Lakse-carparccio

Lakse-carparccio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Sif

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.supergod laks, let frosset (den skal have været frosset i mindst 24 timer!)
1 økologisk citron
0.5 tsk.sukker
1 tsk.salt
1 pottebrøndkarse, plukket
100 g.Rucolasalat
1 spsk.ekstrajomfruolivenolie
1 spsk.lime
 
Opskrift:
Tilbehør:
Groft brød
Smør

Skær laksen i ultratynde skiver, og læg dem på fire tallerkener. Fordel fintrevet citronskal og lidt citronsaft på (1-2 tsk.), sammen med en smule sukker og salt. Vend brøndkarse og rucola med olie og lime, og anret salaten på fisken. Servér med groft brød og smør.



Tips:

Forret til 4 personer - men kan også serveres som hovedret til 2 personer





karakterer:
Opskriften er vist 6361 gange,
og udskrevet 156 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu