Lakse-carparccio
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Nej Indsendt af : Sif Indsendt : Red : |
|
|
Tilbehør:
Groft brød Smør Skær laksen i ultratynde skiver, og læg dem på fire tallerkener. Fordel fintrevet citronskal og lidt citronsaft på (1-2 tsk.), sammen med en smule sukker og salt. Vend brøndkarse og rucola med olie og lime, og anret salaten på fisken. Servér med groft brød og smør. Tips: Forret til 4 personer - men kan også serveres som hovedret til 2 personer |
|
Opskriften er vist 6347 gange,
og udskrevet 156 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne