Kyllingetagine med safran
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : JA!! Indsendt af : Sif Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg fint og tomater groft. Skær skallen af citronen, det indvendige hvide må godt komme med, og hak den fint. Hæld alle ingredienserne (undtagen honning) i en stor gryde (5-6 liter). Bring det hele i kog. Læg låg på og kog stille og roligt i 1- 1¼ time, mens kyllingen vendes og drejes undervejs.
Når kyllingen er mør, tages den op og deles i 6-8 stykker. Alternativt tages kødet af benene. Kog saucen ind, til den er tyk og tæt. Tilsæt evt. skrællede kartofler skåret i kvarter, og kog dem møre i saucen. Smag til med havsalt, friskkværnet sort peber og honning. Tilsæt de kogte kyllingestykker og kog videre i et par minutter. Server taginen med ris, bulgur, kogte kartofler eller rodfrugter. Tips: Det er bare så lækkert!! Hvis nogen af jer ved hvordan man sætter billeder ind af retter må i godt skrive det i kommentaren så er i søde :-) på forhånd tak! |
|
Opskriften er vist 5140 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne