Vanilje panna cotta
Fryseegnet : nej Indsendt af : frk-vandborg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
vaniljen og fløden koges op, tages fra varmen og skal trække i 20 minutter. så vaniljen giver smag.
sigt fløden og tilsæt sukkeret. udblødt, knuget husblas tilsættes og fløden omrøres. herefter fyldes panna cotta´en i forme. top evt. med syltede kirsebær. |
|
Opskriften er vist 16933 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne