Kransekagestykker med kakao
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : trolmir Indsendt : Red : |
|
|
Marcipanen, sukkeret, æggehviderne og honningen blandes sammen og stilles til hvile i minimum 1 time i en plastikpose.
Efter en time, rulles ca 1 håndfuld kransekage masse af gangen, ud til en pølse på tykkelse med en dame-ringefinger. Pølsen trykkes skrå på bordet, skæres ud i stykker på længde med en lillefinger, og rejses op, så det er aflange trekanter. Stykkerne vendes i kakaopulveret, og stilles på en bageplade med papir. hvis det er muligt, bør der være 2 plader som ligger dobbelt. Kransekagestykkerne bages i en forvarmet på 220 grader i ca 10 minutter. Kransekagestykkerne afkøles, kommes enkeltvis i en si, og rystes, så det overskydende kakaopulver falder af. Derefter dyppes enderne i hvid chokolade, der er smeltet over vandbad. Når chokoladen er størknet, er stykkerne klar til servering. Stykkerne kan også fryses, og opbevares i op til 6 mdr. Tips: Kranse XX kan købes hos din lokale bager. For at man kan anvende sin marcipan til bagning (såsom kransekage) SKAL den indeholde abrikoskerner, som gør det bagefast! Man tilsætter honning og lader sin kransekagemasse hvile, for at sukkeret kan blive opløst, og kransekagen derfor bliver mere smidig og mindre tør. Chokoladen bør smeltes over vandbad så den ikke brænder på. Når stykkerne er dyppet i chokolade, bør det stilles til tørre på plastik, så bunden bliver flot og glat. Ved kransekage beregnes der ca. 50 g pr. person. Bagemarcipan har samme bageegenskaber som det produkt, som på det professionelle marked, hedder Kranse XX. |
|
Opskriften er vist 7277 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer R. McAuslin - 2013-04-14 19:25:36 Der står ikke i opskriften hvor meget kakao der skal i. Det er vel ikke helt lige meget, da kakao jo gør dejen tør, hvis der er for meget..... så hvor meget kakao skal man komme i? :o) Rikke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne