Kartoffelpandekager 04
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og rives eller køres i kødhakkeren sammen med løget. Det hele blandes og skal "hvile lidt". Pandekagerne steges langsomt på en pande, de skal være godt brune på begge sider. Pandekagen spises med æblemos eller sukker på
Tips: Når pandekagen skal vendes, skubbes den over på et grydelåg, og herfra tilbage på stegepanden. |
|
Opskriften er vist 37260 gange,
og udskrevet 736 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer kevin en madlaver - 2009-05-14 21:17:20 det lyder over lækkert den vil passe perfekt til min års opgave i hjemkundskab og så vil jeg servere den for mine lærere eller min familie jeg spørger først jeg takker af hele mit hjerte dden der har opfundet den her utrolige ret tak tak og mange tak Lars - 2009-02-18 18:35:54 Jeg har selv set det i TV og der kaldte de den "Rüsti" men man kan ikke finde noget under det navn men det opstammer fra Østrig eller så var det Shweiz, det er også en National-ret for Østrig... :) annette - 2005-01-01 01:01:01 ja men det smager godt! oprindelig fra tyskland som frokost. Dorte - 2005-01-01 01:01:01 spises med æblemos og sukker ? det lyder besynderligt ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne