Pasta carbonate
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Mads Pedersen 4760 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Her er der en nem opskrift som er lige til at gå til.
Svits løg, bacon og champignoner på en pande for sig imens pastaen koger. Når pastaen er kogt hælder du alt vandet fra og putter fløden og bacon blandingen op i pastaen og varmer den op der efter putter du æg, hvidvin og parmesan op i. OBS. hvis den bliver for tyk kommer du mere fløde i. Tips: pyntes evt. med basilikum blade. |
|
Opskriften er vist 54139 gange,
og udskrevet 1424 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Ukendt - 2011-06-01 12:57:56 Den ser god ud, og den smager også godt. Man bliver sulten bare af at se på se på den men kager er bedre! Trine - 2010-11-19 14:36:02 Skal der champagne eller champignoner i? :s Hanne - 2010-08-23 08:11:34 Opskriften er fuld af fejl og dårlig forklaring .... - prøv igen anonym - 2010-08-22 13:47:38 Champagne....lyder spændende anonym - 2010-08-19 17:01:21 Den smager ekstra godt med de 400 gram champagne! :P sanne - 2010-07-31 17:54:09 Rigtig lækker opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne