Pjatspandermands Hyggegryde med kartoffelmos
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : ja Indsendt af : perleven Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne, og sæt dem over uden salt.
Puds mørbraden af, skær den i store tern, og brun dem i en gryde ved god varme til stykkerne har fået farve. Skær baconen i 1 cm store tern, og steg dem i gryden, til de er næsten sprøde. Tag dem op og lad dem dryppe af. Snit løget fint og steg dem i fedtet fra baconen til de er klare. snit gulerødderne i tykke skiver, og tilsæt dem til løgene sammen med mørbraden og baconen. varm det hele igennem. Tilsæt paprika og lad det stege med et øjeblik. Tilsæt bouillon, peberkorn og laurbær til det dækker kødet godt og vel. Lad det hele simre ved svag varme i 25 min. Inden servering tilsættes cremefraiche, cocktailpølser og sovsen jævnes eventuelt. Vandet hældes fra kartoflerne og de moses/piskes med smørret til mosen er lind, og smages til med salt og peber. Tips: En klassisk "hygge-gryde-ret" uden de store hensyn til fedtprocenter. men det sager! |
|
Opskriften er vist 7349 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne