Tyske klumper
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : |
|
|
En stor tallerken kolde, kogte kartofler, fedt spæk, et lille løg, lidt sukker, salt, kardemomme, 4 hele æg, hvedemel. Evt. lidt mælk.
En tallerken kolde, kogte kartofler rives. 5 à 6 stykker fedt spæk skæres i ganske små firkanter og steges i en gryde, et lille løg pilles og hakkes meget fint og kommes i gryden, når flæsket omtrent er stegt. De stegte løg og fedtet hældes i gryden med de revne kartofler, det hele blandes med lidt sukker, salt og kardemomme og 4 hele æg. Til sidst røres hvedemel i til det bliver en fast dej. Der kan tilsættes lidt mælk, hvis kartoffelmassen bliver for tør. Der formes nu nogle store boller, som koges i vand tilsat lidt salt. Serveres med sveskesauce.
|
|
Opskriften er vist 22548 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (46 stemmer) |
|
Kommentarer stinex2 - 2008-11-25 14:52:45 Er det en forret? Mikkel Mandrup - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder fandme lækkert!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne