Tyske klumper

Tyske klumper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :     

Ingredienser:
 En stor tallerken kolde, kogte kartofler
 fedt spæk
1 lille løg
 lidtsukker
 salt
 kardemomme
4 hele æg
 hvedemel
 Evt. lidt mælk
 
Opskrift:
En stor tallerken kolde, kogte kartofler, fedt spæk, et lille løg, lidt sukker, salt, kardemomme, 4 hele æg, hvedemel. Evt. lidt mælk. En tallerken kolde, kogte kartofler rives. 5 à 6 stykker fedt spæk skæres i ganske små firkanter og steges i en gryde, et lille løg pilles og hakkes meget fint og kommes i gryden, når flæsket omtrent er stegt. De stegte løg og fedtet hældes i gryden med de revne kartofler, det hele blandes med lidt sukker, salt og kardemomme og 4 hele æg. Til sidst røres hvedemel i til det bliver en fast dej. Der kan tilsættes lidt mælk, hvis kartoffelmassen bliver for tør. Der formes nu nogle store boller, som koges i vand tilsat lidt salt. Serveres med sveskesauce.





karakterer:
Opskriften er vist 22388 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-25 14:52:45
Er det en forret?

  -   2005-01-01 01:01:01
Det lyder fandme lækkert!!!