Karamellagkage med whiskey
Hovedingrediens : Diverse produkter - Lagkagebunde Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den uåbnede dåse lægges i en gryde og dækkes med vand. Bringes i kog og småsimrer så i 4 timer.
Dåsen afkøles mindst 1 time og kan så åbnes. Tilsæt piskefløde til karamelcremen lidt af gangen under omrøring, og pisk så til det er stift som flødeskum. Bundene stænkes med whisky og lægges sammen med karamelcremen, også karamelcreme på toppen. Siderne smøres med flødeskum eller brug sprøjtepose med stjernetyld. |
|
Opskriften er vist 20485 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2012-09-16 16:03:25 Den ligner lidt den whiskeylagkage vi fik til kaffen på en cafe. Og den skal vi prøve og lave,men skal bare vide om den også kan laves med nougatcreme. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne