Karamellagkage med whiskey

Karamellagkage med whiskey, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Lagkagebunde

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Karamellagkage med whiskey, billede 4 Karamellagkage med whiskey, billede 1 Karamellagkage med whiskey, billede 2 Karamellagkage med whiskey, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds.kondenseret mælk
 
5 dl.piskefløde
3 lagkagebunde
 whisky
 
 Pynt:
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Den uåbnede dåse lægges i en gryde og dækkes med vand. Bringes i kog og småsimrer så i 4 timer.

Dåsen afkøles mindst 1 time og kan så åbnes.

Tilsæt piskefløde til karamelcremen lidt af gangen under omrøring, og pisk så til det er stift som flødeskum.


Bundene stænkes med whisky og lægges sammen med karamelcremen, også karamelcreme på toppen.

Siderne smøres med flødeskum eller brug sprøjtepose med stjernetyld.





karakterer:
Opskriften er vist 20485 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-16 16:03:25
Den ligner lidt den whiskeylagkage vi fik til kaffen på en cafe. Og den skal vi prøve og lave,men skal bare vide om den også kan laves med nougatcreme.