Helsebrød 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hirse Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i det lunkne vand.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes grundigt igennem. Tilsæt eventuelt ekstra grahamsmel, men dejen må ikke blive for fast. Dejen tildækkes og hæver et lunt sted i ca. 30 min. Tag dejen ud på bordet og del den i 2-3 dele. Ælt dejen let og form den til glatte brød uden revner. Brødene lægges i smurte forme, tildækkes og efterhæver ca. 15 min. til dobbelt størrelse. De snittes, pensles med vand og bages ved 200 grader i ca. 40 min. |
|
Opskriften er vist 7141 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-02-03 17:53:42 Smager utrolig godt med hjemmelavet leverpåstej. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne