Hvedbrød med klid og grahamsmel
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kom grahamsmel og klid i en skål, hæld det kogende vand over. Rør blandingen sammen og lad det stå et døgn eller natten over, tildækket med film og ved køkkentemperatur.
Rør derefter det varme vand i og lad blandingen blive lunken, før gæren smuldres i, og røres ud. Tilsæt salt og det meste af melet. Lad dejen hæve ca. ½ time. Ælt det igennem igen på et melet bord. Form dejen til et brød og læg det i en form eller på pladen. Efterhæver ca. 1 time. Brødet bages ved 200 grader ca. 30 min., til det er gyldent. |
|
Opskriften er vist 6943 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne