Solsikkeboller 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr gæren, og rør den sammen med honning og salt.
Rør gærblandingen ud i lidt af vandet. Tilsæt resten af vandet. Bland solsikkefrø, hørfrø samt knækket hvede og rug. Bland dette i dejen. Tilsæt melet, og rør det sammen til en løs dej. Gem lidt mel til formningen. Lad dejen hæve i 1 time. Vend dejen ud på et melet bord. Strø ekstra hvedemel ud over dejen, og tryk den flad med hænderne, ca. 20c30 cm. Skær dejen i 12 stykker med en kniv, og læg stykkerne på en plade med bagepapir eller olie. Lad kvadraterne hæve i 30 min. Sæt ovnen på 250 grader. Bag midt i ovnen i 12-15 min. Du kan servere bollerne med friskost, skinke, peberfrugt og en dusk persille. |
|
Opskriften er vist 7232 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne