Spaghetti Parmigiano
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : André Indsendt : |
|
|
Spaghettien koges al dente i saltet vand dvs. at der stadig er bid i. smag dig frem.
Imens rives al parmesanen fint. når spaghettien har kogt drypper det af i en si. Brug den samme gryden og kom al smøret i ved lav varme, når smøret er smeltet kommes spaghettien samt halvdelen af parmesanen i gryden og der røres grundigt. der krydres med rigelige mængder peber og en smule salt. den resterende parmesan dryses over efter behag når retten er serveret. |
|
|
Opskriften er vist 3515 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne