Fyldte pandekager med seafoodstuvning
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Champignonerne renses, skæres i skiver og svitses i lidt smør. Seafoodblandingen koges i hvidvin knap 5 minutter og tages op.
Champignoner kommes i suppen sammen med udrørt mel og piskefløde. Tilsæt lidt hummerpasta, lad det koge godt igennem. Læg seafoodblandingen forsigtigt i. Pandekager: Dejen piskes sammen med det smeltede smør til sidst. Stuvningen kommes på pandekagerne der foldes sammen og lægges i et smurt ildfast fad. Drys reven ost på og gratiner i ovnen 5-10 minutter under grill ved 250 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 24624 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne